Afbeelding

Het Sabaaydi-concept

Sabaaydi kruidenstempels

De Sabaaydi massage, afkomstig uit Thailand, wordt gedaan met warme stempels met daarin zorgvuldig geprepareerde kruiden. De samenstelling van de kruiden is volgens het recept van Wat Pho, de meest beroemde massageschool ter wereld, in Thailand.

De massages geven energie en een fit gevoel, bestrijden stress, vermoeidheid en slapeloosheid en zorgen voor een goede doorbloeding. De kruiden hebben een reinigend effect op de organen. Daarnaast brengen ze verlichting bij spierpijn, allerlei vormen van reuma en jicht en kunnen ondersteunend werken bij overgewicht.

Door bewust aanraken en aangeraakt te worden kun je weer in contact komen met je gevoelens, niet alleen verdrietige of pijnlijke, maar zeker ook vreugde- en liefdevolle gevoelens. De puurheid ontdekken!

Je komt hierdoor op een dieper niveau van ontspanning, waardoor spanningen los mogen komen en het lichaam weer mag stromen.

De volgende massages zijn beschikbaar:

Algemene Massage
Rug, hand, arm, gezicht en voeten met warme stempels. Daarna een warme olie-massage. Een spirituele reis op weg naar gezondheid, harmonie en innerlijke ontwikkeling.

Chakra voetmassage
Het leggen van warme kruiden op de chakrapunten. Tijdens de behandeling wordt er een visualisatie gegeven en gelijktijdig worden de chakra-punten op de voet gestempeld en daarna ook weer gemasseerd.

The Four Elements
Een combinatie van kruiden en ceramiek. Er wordt gewerkt met een mooie ovale steen (ceramiek) die aan één kant glad is en aan de andere kant een stempel heeft. De massage wordt afgestemd op de 4 elementen water, vuur, aarde en lucht. Hierdoor kom je fysiek, emotioneel en spiritueel meer in balans.

Kinderkruidenmassage

Kinderen van deze tijd zijn anders. Doordat een kind zo dicht bij de natuur staat, reageert het bijzonder goed op de kruiden. De kruiden hebben een aardende werking. Dat is heel belangrijk omdat het energieniveau van kinderen vaak heel erg hoog is. Deze massage brengt ze weer terug bij hun natuurlijke basis. De kruiden zijn weerstand verhogend. Bij kinderen met luchtweginfectie en verkoudheid werken de stempels verlichtend en ontspannend. Ze worden rustig, krijgen meer zelfvertrouwen. Hoe leuk is het om als ouders te leren je kind te masseren. Het geeft een gevoel van geborgenheid, waardoor er eruimte ontstaat. In kinderstempels zitten lemmon, lemmongras, eucalyptus, gember, geelwortel en globba winiti.